njarga blogg

njarga blogg

4 killar !!!!

HundPosted by njarga Tue, November 30, 2010 16:02:52

Nu är det fyra stora fina killar, 3 svarta o en viltfärgad.. dom snuttar som bara det och Keila är jätteduktig mamma, hon är lugn, och sköter om småttingarna jättefint .

Om jag håller någon valp för långt från valplådan, tar hon ett försiktigt tag i nackskinnet och visar att han ska ned i lådan!!

Hon och jag ar delat på mandariner under "arbetets gång" ...bilder kommer ...och sen har hon fått kokt kyckling och kycklingbuljong med lite druvsocker i.

Nu är hon väldigt lugn, jag har svårt att känna fler valpar, men säker är jag inte...dom kom kl 7.18, sen 8.50, 10.55 och 12.43...så det är några timmar sedan senaste föddes.

Hoppas det finns några som vill ha dom här finfina killarna smiley

Keila har varit ute o kissat, en mkt kort tur ut....sen snabbt in till valparna igen.

Dom andra hundarna fick komma ut efteråt, och luktade intresserad i kissfläcken, dom är också såååå nyfikna på mina händer som luktar av valparna! Mikkel nappade till sej nåt i snön, och det var sista moderkakan, och innan jag hann fram, åt han upp den..han är ett riktigt original smiley många hanar skyr allt som är omkring nyfödda valpar....men dom lapska pojkarna här har alltid varit nyfikna och intresserade, och så fina med valparna när dom växer upp !

Återkommer senare....med mera nytt och bilder.