njarga blogg

njarga blogg

7 veckor nu!

HundPosted by njarga Tue, January 18, 2011 23:47:32

7 veckor...vad tiden går fort när man har roligt !! Killarna är så glada och lekfulla, dom gillar att vara ute tillsammans med oss andra, nyfikna och framåt, och duktiga på att kissa och bajsa ute, hoppas dom blir snabbt rumsrena framöver smiley Dom är avmaskade för 3.de gången, snart är det dags för veterinärbesiktning !

Lahkki ska flytta till Kopparberg, Lotka til Umeå, Linus till Örebro, och Lukas letar fortfarande ett bra hem ! Linus matte kände at det var något helt speciellt med Linus, och kände att det var "hennes" valp, och lite senare upptäckte hon att han har precis samma registreringsnumret som hennes gamle hund, bara födelseåret som är olika...visst måste det vara förutbestämt smiley

Vi har provat på att åka bil med gänget, det gick bra, några fler turer ska det bli innan dom flyttar! Det har varit mycket folk och hälsat på, och valpar och stora hundar tycker det är toppen !

Lahkki fick hälsa på sin blivande "storasyster" Lectra, en stooor och vacker dobermantik, som hade sitt varma täcke på när dom träffades, alltså liknade hon inte alls dom andra lapska som Lahkki är van vid...men han lufsade rakt bort och hälsade glatt på Lectra ...det kändes riktigt bra att se !

Nu har jag lagt ut några fler bilder i galleriet..några från resan till Oslo och Alvar :

och några från valparnas 7 veckors dag...

fler kommer snart....

Titta gärna på Inger Johannes bilder också...hon och Joika och Siv och Cira var på valpbesök från Norge !


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Madelen Sun, January 23, 2011 19:46:15

Kul med en valp så "nära" :) . Det var nog menat med Linus och matte!

Posted by Cecilia Wed, January 19, 2011 13:01:08

Har Lotka också fått upp öronen nu, eller turas det bara på fotot? :D Finaste småttingarna, nu är det bara 6 dagar kvar!

Posted by Inger Johanne Wed, January 19, 2011 11:58:10

Håper Lucas også finner et bra hjem. Han må jo bare bli en stjerne som er så lik Joika;).

Posted by Eva & Lectra Wed, January 19, 2011 10:17:09

Ja, tänk vad tiden har gått fort ändå! En vecka kvar tills vi får hem vårt nya lilla stjärnskott!